vrijdag 30 december 2011

Mythos Grieks restaurant Hoeven

Naast bierliefhebber zijn wij ook fan van de Griekse keuken en zullen daarom deze blog ook gebruiken om enkele Griekse restaurants te recenseren. Op een aantal punten zal de betreffende 'Griek' beoordeeld worden door middel van rapportcijfers, ondersteund met enkele steekwoorden. Te beginnen met het Griekse restaurant Mythos in Hoeven (West-Brabant) aangedaan op 24 november 2011.



Robin:

Locatie/sfeer:     9     ,   Mooi pand en decor, je waant je echt in Griekenland.
Service:             7     ,   Tijdige bediening, geen welkomhand of jasaanname.
Prijs:                 5     ,   Aan de duurdere kant, geen optie tot keuzemenu.
Kwaliteit            7     ,   Zie uitsplitsing hieronder;

Voor:      Inktvisringen in vissaus    9      , Erg sterk met name door heerlijke vissaus
Hoofd:    Mixed Grill                      6      , Grote porties, te snel afgekoeld, weinig saus
Na:         Ijs (vanille, chocolade)     7      , Niks mis mee, ook niet speciaal

1 opmerking:

  1. Wij schrijven nooit een recensie, maar voor dit restaurant moeten we andere mensen behoeden. Deze Kerst met de hele familie wezen eten, omdat het er zo leuk uitzag. De prijzen: Euro 15 voor een voorgerecht, Euro 25 voor een hoofdgerecht. Prijzig, je verwacht kwaliteit. Tegendeel was waar, een opsomming:

    Carpacio : Kant en klaar van groothandel (weten we omdat er op een van de borden een stuk plastic cellofaan onder het vlees lag,) Hier is zonder oog voor voor kwaliteit, rucolla en kaas op gesmeten, dat was het en daar leg je Euro 15 voor neer.

    Toen we de eigenaar discreet confronteerden met de tekorkomingen aan het voorgerecht, kregen we beterschap en een fles wijn aangeboden, het hoofdgerecht was echter nog slechter.

    Alle gerechten zonder uitzondering waren koud en hadden lang onder de warmtelamp gelegen, dit kon je zien aan de vellen die zich op de saus ontwikkeld hadden.

    Iets simpels zoals frites, waren keihard. Onze kinderen hebben hun bord niet leeggegeten en dat doen niet zo maar.

    Het vlees was heel zout, te lang doorgebakken en gewoon niet lekker.

    Op de frites die ik de eigenaar liet proeven, kregen we het commentaar dat deze inderdaad hard waren, maar wel vers ;-( Het bord voor z'n hoofd, had hij beter op griekse wijze kapot kunnen gooien,

    Ook de bediening was niet attent en een aantal maal was er iets vergeten; een biertje; een vork; theewater zonder theezakje. Etc.

    Werkelijk waar niet voor herhaling vatbaar, geef je geld ergens anders uit ...

    BeantwoordenVerwijderen